A fost relansat site-ul Parohiei Ghidighici https://biserica-ghidighici.md/

Recent, cu binecuvantarea ÎPS Mitropolit Vladimir și cu purtarea de grijă a părintelui Maxim Melinti a fost relansat site-ul web  https://biserica-ghidighici.md/ al bisericii “Acoperământul Maicii Domnului”, din s. Ghidighici, mun. Chișinău.

Noul site conține informații despre funcționarea și organizarea parohiei, știri și articole, programul slujbelor și alte informații utile.

Pagina conține mai multe aplicații precum Calendarul Ortodox, Rugăciunea zilei, File din Pateric, Pilda zilei, Biblia într-un an, oferite de portalul Moldova Ortodoxă http://ortodox.md/.

Totodată https://biserica-ghidighici.md/ a fost înscris în catalogul online de blog-uri și site-uri creştine ortodoxe Blogosfera Ortodoxă http://blogosferaortodoxa.blogspot.com/.

Realizarea site-ului web https://biserica-ghidighici.md/ face parte dintr-un program destinat dezvoltării misiunii ortodoxe în mediul online din Republica Moldova, elaborat de Sectorul Media al Mitropoliei Moldovei, în parteneriat cu Parohia Ortodoxă Ghidighici.

În prezent, site-ul https://biserica-ghidighici.md/ este disponibil în limba română, pe viitor propunându-se lansarea versiunilor în rusă și engleză.

Lasă un comentariu

Calendar Creștin Ortodox

Arhiva Video

Vezi mai multe video

Susține Insula Fericirii!

Flickr Photos