Acțiunea caritabilă „HAI LA ȘCOALĂ!” (partea II)

 

 

„HAI LA ȘCOALĂ!”- proiect de caritate! Ajuta-ți aproapele!

 

Fii bun – ajută un copil! Asociația Obștească „Insula Fericirii”, în parteneriat cu mai multe ONG-uri și firme comerciale, a organizat un eveniment caritabil pentru colectarea rechizitelor școlare în preajma noului an de învățământ.

Acțiunea caritabilă „Hai la Școală!” s-a desfășurat pe data de 28 august, în incinta centrului comercial Family Shopping Center. Voluntarii de la Insula Fericirii au îndemnat pe clienți și trecătorii să fie mai buni, receptivi, să dăruiască un zâmbet pe fețele copiilor nevoiași.

Cei prezenți la eveniment au avut parte de o zi plină distracții, cântece, show-uri și emoții pozitive. Copii au bucurat ochii dar și auzul trecătorilor prin cântece și vocile plăcute, întepretând melodiile și hituri cunoscute. Cei mai mici au stat în rând pentru  a se picta pe fața. De la eveniment nu a lipsit nici jocurile distractive.

Cu atenție deosebită au urmărit pe magicianul, care le-a prins privirea prin jocurile și trucurile prezentate. Fiecare persoana a fost îndemnată să ajute familiile social-vulnerabile. Astfel că trecătorii s-au arătat motivați și sensibilizați, oferind rechizite școlare, bani sau alte bunuri materiale. Toate acestea, urmează să ajungă la destinatari.

Avem deplină încredere, că datorită unor astfel de evenimente, vom sprijini pe copii care merg la școală ca să fie mai pregătiți, să prevenim abandonul școlar, iar părinți să fie mai liniștiți, pentru că au cu ce să-și trimită odraslele lor la învațătură.

Un gând bun, un gest, o fapta buna va schimba societatea! Ajuta-ți aproapele, nu fi indiferent de ceea ce se petrece în jurul tău!

P.S. Aducem sincere mulțumiri partenerilor, voluntarilor, donatorilor și prietenilor noștri care s-au implicat în realizarea acestui eveniment, tuturor celor ce au încredere în proiecte și obiectivele noastre.

A consemnat Irina Mihailici

 

Lasă un comentariu

Calendar Creștin Ortodox

Arhiva Video

Vezi mai multe video

Susține Insula Fericirii!

Flickr Photos