DACĂ NU ȘTIȚI CUM ȘI CUI SĂ OFERIȚI 2%!

 

 

 

Dragi prieteni,

Prin intermediul Legii 2%, în 2016, Asociația Obștească „Insula Fericirii” (C/F 1014620010144) a devenit beneficiar a desemnării procentuale. Așa că Centrul Social „Insula Fericirii” a beneficiat de o sumă de 4352 lei, din care am procurat produse de igienă, iar din restul sumei am procurat produse alimentare, pe care le-am și împărțit copiilor și persoanelor defavorizate din Ghidighici de Nașterea Domnului.
Suntem convinși că transparența decizională și financiară a Asociației „Insula Fericirii” va contribui la creșterea donatorilor în anul 2018 și vom reuși să realizăm mai multe proiecte caritabile, educative și misionare. Mulțumim tuturor persoanelor care susțin activitatea noastră. În fiecare zi facem ca viața oamenilor să devină mai bună!

Mai jos aveți atașate 2 documente, Formularul CET15 care trebuie prezentat la Inspectoratul Fiscal, și un Ghid informativ, pregătit de Centrul Social „Insula Fericirii”, unde veți afla cu ce se ocupă Asociația Obștească „Insula Fericirii” (C/F 1014620010144) și modalitatea oferii celor 2% în folosul asociației noastre! Împreună putem să facem mai multă lume fericită!
#insulafericirii #RAI #LessComfortMoreLove

Formular CET 15

Ghidul despre cele 2%

Format PDF: cet-15 Insula Fericirii, INSULA-FERICIRII-2%

Video-ul despre noi și cele 2% aici  și aici.

Mai mult despre Insula Fericirii aici.

Lasă un comentariu

Calendar Creștin Ortodox

Arhiva Video

Vezi mai multe video

Susține Insula Fericirii!

Flickr Photos