Din nou despre femei îmbrăcate în pantaloni şi capuri neacoperite

 

 

Mitropolitul Antonie de Suroj povestea, cum a vorbit el la o liturghie despre următoarele lucruri: „Aseara, în biserica noastră, a intrat o femeie cu un copil. Femeia era îmbrăcată în pantaloni şi avea capul neacoperit. Cineva i-a făcut observaţie. Şi femeia a plecat. Nu cunosc cine i-a făcut observaţie, dar îi poruncesc acestui om, până la sfârşitul vieţii sale, să se roage pentru femeia aceea şi copilul ei, ca Domnul să le dea mântuire. Pentru că din cauza voastră ea poate că nu va mai veni niciodată în biserică”.

Iată aşa predica a ţinut vladică, după care s-a intors spre altar şi a plecat.

 1. Intr-adevar de multe ori intram in casa Domnului spontan,aflandu-ne prin apropiere ,dar o facem cu inima curata sau cu o suferinta in suflet.Si eu fiind femeie am fost deseori cercetata din cap pina in picioare de catre unele doamne care mi-au facut observatii,si nu am decat o singura replica pe care mi-o repet mie in gand mereu “Dumezeu vede prin haine ce se ascunde in fiecare dintre noi”.

  Comentat de Anonymous din 28 April 2015 la 14:43
 2. sa inteleg ca data viitoare merg in curul gol si mascul fiind doamnele nu vor observa nimic .

  Comentat de grig din 28 April 2015 la 15:04
 3. da pe cap sunt deacort sa ai ceva cand intri in biserica daca esti maritata, dar ce legatura are fusta cu pantalonii eu nu inteleg.

  Comentat de lacramioara din 28 April 2015 la 15:23
 4. E vorba sa nu ai pantaloni prea mulati pe corp ! Cu un pantaloni decenti fara sa scoata in relief anumite parti intime ale corpului nu e nici un fel de pacat !

  Comentat de Anonymous din 28 April 2015 la 16:58
 5. Sa nu se mai faca observatii in biserica , iar preotii sa le spuna enoriasilor asa ceva ,ca lumea sa poata venii in numar cat mai mare la biserica. Eu personal am patit asa ceva de fiecare data cand am mers la biserica , se gaseste mereu cineva sa faca observatie .

  Comentat de maria din 28 April 2015 la 17:17
 6. CONTEAZA SI CUM INTRII INTR-O BISERICA , INSA IMBROBODEALA NU TINE LOC DE SENTIMENTELE DIN SUFLETUL TAU SI DE GANDUL CU CARE AI INTRAT INTR-O BISERICA! SA STITI CA DRACII SE POT ASCUNDE FOARTE BINE SUB FUSTA, IAR CAPUL SA FIE PLIN DE SMINTEALA.

  Comentat de Подожди din 28 April 2015 la 20:35
 7. bisericuta la care merg uneori la tara e plina de babute pline de sfaturi si povete dar si le spun una alteia in biserica .Nu sacapa din vedere nimic ,zici ca sunt trimisele IULIEI ALBU ,DE LA CUM ESTI IMBRACAT la cum te inchini ,te studiaza de te ia cu lesin de la atita analiza .din acest motiv nu pot sa ma inchin la icoanele din bisarica .pur si simplu le auzi cu murmura si sunt cu ochii pe tine.

  Comentat de b din 28 April 2015 la 20:57
 8. Am mers la besrrica in Izrael dintro ocaziie eram cu o grupa de turisti si eram an blugi la intrare era o cutie cu fuste care se legau ca o pestelca in prejur si basmali cine nu avia…alegia si ambraca si intra in biserics nar fi rau si la moldova sa fie asa ceva va gura babelor no poti lega…

  Comentat de Anonymous din 29 April 2015 la 04:38
 9. Megeti cu ce aveti sa va imbracati,sa fie curate ca si sufletul!

  Comentat de Anonymous din 29 April 2015 la 06:44
 10. Da sunt de acord ca , conteaza sufletul ce si cum iti este sufletul dar daca mergem la o nunta cautam sa ne inbracam frumos daca mergem la un interviu sa fim inbracati decent dar daca mergem sa ne intalnim cu hristos putem merge oricum nu conteaza el e obligat sa ne primeasca asa cum vrem noi ……nu stiu dumnezeu sa ma ierte daca l-am suparat sau daca am suparat pe cineva …….

  Comentat de Anonymous din 29 April 2015 la 10:18
 11. BATICUL PE CAP ,ESTE RESPECRUL PENTRU BISERICA,PENTRU CASA DOMNULUI,CA NU MAI IESTI PE STRADA CU PLETELE IN VANT,,PANTALONII ACEIASI TREABA ,,NU CRED CA A-TI VAZUT PE CINEVA DIN VECHIUL SI NOUL TESTAMENT CU PANTALONI INTRAND IN BISERICA DOMNULUI,,SE MAI POATE INTAMPLA ,DAR SA NU DEVINA OBISNUINTA

  Comentat de Anonymous din 29 April 2015 la 16:09
 12. https://www.facebook.com/r.alina.7/videos/10152684255188770/?pnref=story

  Comentat de Anonymous din 29 April 2015 la 18:57
 13. Și eu țin la felul Cum te îmbraci când mergi în biserica și nu cred ca dacă ai mintea limpede și sufletul curat Cum spun cei de mai sus Îți dă Dumnezeu prin minte când deschizi șifonierul sa apuci pantalonii sau hainele cele mai decoltate ca vai de capul celui prin care vine sminteala.

  Comentat de aurelia din 26 July 2015 la 19:08

Lasă un comentariu

Calendar Creștin Ortodox

Arhiva Video

Vezi mai multe video

Susține Insula Fericirii!

Flickr Photos