DISCIPLINA „RELIGIA” UNEȘTE TINERII ORTODOCȘI ROMÂNI DE PRETUTINDENI

Biserica Ghidighici are frumoasa tradiție de 3 ani să organizeze premierea elevilor care au participat la anumite concursuri naționale și/sau internațioanale.
Astfel în data de 7 aprilie, la Biserica din Biserica Ghidighici, elevi instituțiilor de învățământ: Gimnaziul “Ion T. Costin”, satul Ghidighici, Instituția Publică Liceul Teoretic ,,Hyperion”, or. Durlești, precum și tinerii de la Școala Duminicală Sfântul ,,Ioan Gură de Aur” din cadrul Parohiei Ortodoxe Ghidighici, care au obținut rezultate remarcabile la concursul internațional ,,Împreună cu Hristos în viață” au participat la activitatea de premiere.
Pe lângă diplomă, elevii au primit în dar și cărți ziditoare se suflet:
➡️ ,,Ieșit-a Semănătorul să semene sămânță Sa”
➡️ ,,Trupul lui Hristos primiți”

Biserica Ghidighici are angajamentul ferm de a încuraja și susține cei mai activi elevi, inclusiv prin oferirea burselor de merit.
De mai bine de 8 ani, zi de zi sunt în mijlocul copiilor în cele două instituții de învățământ, predând disciplina RELIGIA, disciplina care înnobilează copiii cu cele mai frumoase valori: religioase, general umane și cele naționale.

Aducem sincere mulțumiri părintelui Vasile Manică – coordonatorul Școlii Duminica și profesor de religie la Gimnaziul „Ion T. Costin” din s. Ghidighici și Liceul „Hyperion” din or. Durlești, pentru munca, dragoste și dedicație!!!

Lasă un comentariu

Calendar Creștin Ortodox

Arhiva Video

Vezi mai multe video

Susține Insula Fericirii!

Flickr Photos