Eveniment istoric la Ghidighici!

 

 

Duminica, 7 iunie, Înaltpreasfinţitul Vladimir, Mitropolitul Chişinăului şi al întregii Moldove, însoţit de un sobor de preoţi, a oficiat slujba de sfinţire a pietrei de temeliei a noii biserici “Schimbarea la faţă a Domnului” şi a centrului social “Insula Fericirii” din satul Ghidighici.

Întâmpinat de către părintele-paroh Prot. Maxim Melinti, de alți numeroși slujitori, precum și de credincioși din localitate, ÎPS Mitropolit a sfinţit piatra de temelie a noii biserici „Schimbarea la faţă a Domnului” şi a centrului social „Insula Fericirii”.

Cu acest frumos și important prilej, Vlădica Vladimir a dat o apreciere aleasă eforturilor făcute de oamenii de bună credință, precum și inițiativei Părintelui Maxim, datorită cărora a fost posibilă inițierea lucrărilor de coonstrucție de anvergură, spre a ridica acest complex de rugăciune, de educație și de gândire Ortodoxă.

Pr. Maxim Melinti a mulțumit fiește Întâistătătorului pentru bunăvoința de a binecuvânta munca credincioșilor din Ghidighici și de a fi alături cu gândul cel bun, precum și cu sfatul părintesc.

În continuare, Mitropolitul a oferit tuturor copilașilor prezenți la eveniment cruciulițe și cărți de rugăciuni.

Sursa: mitropolia.md

Photo by Nicu Cârlig

Lasă un comentariu

Calendar Creștin Ortodox

Arhiva Video

Vezi mai multe video

Susține Insula Fericirii!

Flickr Photos