HRAMUL BISERICII NOASTRE
Slujba din anul acesta la Biserica Ghidighici a fost însoțită de numeroase surprize și momente plăcute.

După liturghia Părintele Maxim Melinti și Vasile Manica au oficiat slujba de binecuvântare pentru două familii, care marchează nunta de argint – 25 ani de împreună-viețuire. Este o rânduială nouă, dar cu emoții deosebite am încurajat cele două cupluri – Ion și Bourosu Maria și Igor și Julieta Cocimariuc.

Apoi a urmat lansarea volumului 4 a Sfaturilor pentru femeile creștine, care vine în ajutorul cuplurilor în zidirea unor relații prietenoasă și binecuvântată pe baza dragostei, dăruirii și unui dialog echilibrat.

După serviciul divin a urmat masa praznicală afară, la care au contribuit enoriașii, și, împreună am săvurat din bucate gustoase, din soarele cald și discuții prietenoase.

Menționez că doamna Irina Mura-Țăruș a organizat amenajarea bisericii și icoanelor sfinte cu flori, fapt pentru care îi aducem sincere mulțumiri.

Iar familia Bucșanu a oferit în dar bisericii noastre icoana cu chipul Acoperământului Maicii Domnului, confecționată din biser manual de către doamna Cristalina Bucsanu.

Aducem mulțumiri și recunoștință tuturor creștinilor noștri pentru această zi binecuvântată și plină de emoții pozitive.

Lasă un comentariu

Calendar Creștin Ortodox

Arhiva Video

Vezi mai multe video

Susține Insula Fericirii!

Flickr Photos