La Ghidighici a avut loc lecţia publică a părintelui Vasile Ciobanu

 

 

 

 

O seară de neuitat am petrecut astăzi alături de părintele Vasile Ciobanu – parohul bisericii “Sf. Ierarh Nicolae” din satul Costeşti, r-nul Ialoveni.

Circa 80 de creştini din Ghidighici, precum şi tineri veniţi din capitala, au ascultat cu mare atenţie cuvintele duhovniceşti rostite de părintele Vasile.

În discursul său, preacernicia sa ne-a prezentat istoria neamului creştinesc de la căderea lui Lucifer până la întruparea, patimile, moartea şi învierea lui Hristos. În acest context s-a axat pe partea morală şi spirituală care ocupă postul, Liturghia şi Sfânta Împărtăşania în viaţa credincioşilor.

În cea de a 2-a parte a lecţie, părintele a împărtăşit câteva repere din trăirea preoţească personală, activitatea multilaterală a parohiei Costeşti, precum şi implicarea în acţiuni misionare şi social-filantropice în localitatea sa.

Creştinii noştri au oferit diferite întrebări părintelui.

Aducem sincere mulţumiri părintelui Vasile Ciobanu pentru că a răspuns învitaţiei noastre şi ne-a oferit o motivare biblică şi cea liturghică în vederea creşterii pe calea desăvârşirii a fiecărui dintre noi!

 

 

Lasă un comentariu

Calendar Creștin Ortodox

Arhiva Video

Vezi mai multe video

Susține Insula Fericirii!

Flickr Photos