Nimeni să nu dispreţuiască tinereţile tale!

 

 

 

 

La 29 mai curent s-a desfășurat cel mai mare concurs de religie, care a avut loc vreodată.

Este vorba despre Concursul Internațional „Împreună cu Hristos în Europa sec. XXI”, aflat la a V-a ediție.

Acest concurs este binecuvântat de către Înalt Preasfințitul Părinte Andrei Andreicuț, Mitropolitul Clujului.

În acest an, Episcopia Ortodoxa Română a Italiei a acceptat să fie organizatorul principal, în colaborare cu Grupul de lucru al Platformei red-reliligie.ro La acest concurs au participat peste 5400 de copii din foarte multe țări ale Europei, din Canada, America, Australia, Noua Zeelanda, India, Kenia, Tanzania, Japonia etc.

Este impresionantă dorința copiilor de a participa la un astfel de Concurs prin care doresc să mărturisească lumii credința în Înviere.

Pentru prima dată, la acest concurs au participat copiilașii noștri – elevii Școlii Duminicale a Bisericii „Acoperământul Maicii Domnului” din satul Ghidighici, mun. Chișinău.

Adresez sincere felicitări copiilor pentru rezultate obținute, părinților lor pentru răbdare și încredere cu care aduc odraselele lor în Biserica noastră, și desigur, felicitări profesorului de religie – părintelui Vasile Manica, care este inima acestei școli catehetice.

Apostolul Pavel spune tinerilor noștri de azi: Nimeni să nu dispreţuiască tinereţile tale, ci fă-te pildă credincioşilor cu cuvântul, cu purtarea, cu dragostea, cu duhul, cu credinţa, cu curăţia. (I Timotei 4, 12).

This slideshow requires JavaScript.

Lasă un comentariu

Calendar Creștin Ortodox

Arhiva Video

Vezi mai multe video

Susține Insula Fericirii!

Flickr Photos