Pregătiri pentru Târgul Caritabil ”Sărbătoarea faptelor bune!” - Partea a 3-a

 

 

 

19 decembrie – este a 3-a sâmbăta de când voluntarii noștrii neobosiţi se adună în Biserica Ghidighici pentru a continua pregătirea obiectelor handmade pentru Târgul Caritabil ”Sărbătoarea faptelor bune”!
Au continuat confecţionarea clopoţelelor, iar grupa mică a confeționat felicitări, folosind tehnica quilling, sub îndrumarea doamnei Liuba Ionașco – profesor de artă plastică de la Gimnaziul nr. 79 din Ghidighici.
Sperăm, că lucrările noastre, care vor fi expuse la Târgul Caritabil, vor fi pe placul dvs şi veţi procura obiecte pregătite cu mare drag!

Vă reamintim că, pe data de 7 ianuaria 2016 – sărbătoarea Nașterii Domnului, Asociaţia Obştească “Insula Fericirii” organizează un eveniment cu scop social-filantropic: Târgul Caritabil ”Sărbătoarea faptelor bune”, care se va petrece în incinta Parohiei Ghidighici.
În cadrul târgului, vor fi expuse obiecte hand-made pregătite de voluntarii noştrii în cadrul Şcolii de pictură “Zografos”. Un loc aparte îl ocupă obiectele confecţionate din materiale reciclabile!
În aceasta zi veţi avea posibilitate de a participa la o slujbă praznicală închinată Naşterii Domnului, concert de colinde tradiţionale în interpretarea corului Parohiei Ortodoxe Ghidighici, ansamblului folcloric “Altiţa” din Ghidighici şi multe alte surprize frumoase pentru locuitorii satului şi oaspeţii noştrii!

Obiectele expuse vor putea fi achiziționate în schimbul unei donații, sumele de bani astfel obținute fiind folosite exclusiv în scopuri social-caritative, și anume pentru construcția Centrului Social ”Insula Fericirii”.

Informații suplimentare despre Târgul Caritabil aflați  aici!

 

Lasă un comentariu

Calendar Creștin Ortodox

Arhiva Video

Vezi mai multe video

Susține Insula Fericirii!

Flickr Photos